Joukkueen säännöt

Joukkueen säännöt: Joukkueessamme kaikkia kannustetaan, futis on hauskaa ei liian vakavaa! Pelataan tosissaan pilke silmäkulmassa. Kaikki ovat saman arvoisia ja kaikkia joukkueemme jäseniä kohdellaan yhtälaisesti. Täten kaikki pelaavat, pyrimme kuitenkin haastamaan vastustajaa ja peliaikaa saa harjoituksiin osallistumisen ja aktiivisuuden mukaan. Valmentajia kuunnellaan ja kunnioitetaan. Valmentajat antavat ohjeet ja niitä noudatetaan. Kiroilu eikä mikään muukaan asiaton käyttäytyminen kuulu tähän joukkueeseen! 

Voitot ja tappiot kuuluvat jalkapallon luonteeseen. Jokainen voitto ja tappio opettaa ja kasvattaa, niin pelaajia kuin valmentajiakin. Jokaisen pelin jälkeen peli käydään läpi niin, että seuraavaan peliin voidaan lähteä puhtaalta pöydältä.

Vanhempien säännöt: Vanhempien tehtävä on kannustaa ja huoltaa sekä pelaajat että varusteet. Vanhemmat ovat aktiivisesti mukana joukkueen asioissa. Olemme yhtä suurta jalkapalloperhettä, jossa avoimuus on tärkeää!

Joihinkin perheisiin synnytään, toisiin kasvetaan!

Joukkueen toiminta pyritään rahoittamaan talkoilla ja vapaaehtoisella toiminnalla. Vuoden 2016 alusta joukkueelle alettiin kerätä pientä kuukausimaksua. 

 

"Eletään tätä elämää, 

täysillä ja isolla 

liekillä, niin notta

jokaanen päivä on

elämisen arvoonen!

Uskalletaan unelmoira

ja toteutetaan niitä asioita,

mitä itte elämältä halutaan.

Vaikka välillä tulee kolhuja

kuoreen, niin ei jäärä tuleen

makaamaan - näistähän ne

tarinat ja seikkailut syntyy!

Vanhana voiraan sitten

tyytyvääsenä istua

kiikkustuolissa ja 

kertoa hienoosta

ystävyyren hetkistä

ja suurella syrämmellä

eletyistä seikkailuista."

 

- Duudsonit -