Joukkueen säännöt

Joukkueen säännöt: Joukkueessamme pelataan tosissaan pilke silmäkulmassa. Kaikki ovat saman arvoisia ja kaikkia joukkueemme jäseniä kohdellaan yhtälaisesti. Ketään ei nosteta jalustalle eikä ketään väheksytä. Näin ollen kaikki pelaavat.  Pyrimme kuitenkin haastamaan vastustajaa, jolloin peliaikaa saa harjoituksiin osallistumisen ja aktiivisuuden mukaan. Valmentajaa kuunnellaan ja kunnioitetaan. Valmentaja antaa ohjeet ja niitä noudatetaan. Valmentajalle tulee voida kertoa, jos jokin ihmetyttää tai askarruttaa. Myös pelaajien mielipiteillä ja näkemyksillä tulee olla tässä joukkueessa oma tilansa! Joukkuekavereita kannustetaan ja tsempataan positiivisesti. Moittiminen ja kärkäs negatiivinen kommentointi kentällä eivät aja kenenkään etua.

Kännykät eivät saa häiritä harjoittelua eikä pelejä. Kännykät laitetaan pois hyvissä ajoin ennen harjoitusten tai pelien alkua. Kiroilu eikä mikään muukaan asiaton käyttäytyminen kuulu tähän joukkueeseen! 

Voitot ja tappiot kuuluvat jalkapallon luonteeseen. Jokainen voitto ja tappio opettaa ja kasvattaa, niin pelaajia kuin valmentajiakin. Jokaisen pelin jälkeen peli käydään läpi niin, että seuraavaan peliin voidaan lähteä puhtaalta pöydältä. Ei ole tarkoitus etsiä "leijonia ja lampaita", sillä kentällä töitä tehdään joukkueena.

Vanhempien säännöt: Vanhempien tehtävä on kannustaa ja huoltaa sekä pelaajat että varusteet. Vanhemmat ovat aktiivisesti mukana joukkueen asioissa. Joukkueen toiminta pyritään rahoittamaan talkoilla ja vapaaehtoisella toiminnalla. Talkoisiin ja muihin koko joukkuetta koskeviin asioihin/tapahtumiin osallistutaan tasavertaisesti. Pyrimme siihen, että jokainen perhe osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan niin, että kaikilla on mahdollisuus kantaa kortensa kekoon. Vuoden 2016 alusta joukkueelle alettiin kerätä myös pientä kuukausimaksua (=joukkuemaksu).

 

Olemme yhtä suurta jalkapalloperhettä, jossa avoimuus on tärkeää! 

 

"Eletään tätä elämää, 

täysillä ja isolla 

liekillä, niin notta

jokaanen päivä on

elämisen arvoonen!

Uskalletaan unelmoira

ja toteutetaan niitä asioita,

mitä itte elämältä halutaan.

Vaikka välillä tulee kolhuja

kuoreen, niin ei jäärä tuleen

makaamaan - näistähän ne

tarinat ja seikkailut syntyy!

Vanhana voiraan sitten

tyytyvääsenä istua

kiikkustuolissa ja 

kertoa hienoosta

ystävyyren hetkistä

ja suurella syrämmellä

eletyistä seikkailuista."

 

- Duudsonit -