Tukea harrastamiseen

 

 ToU ry rahasto

Toivalan Urheilijat ry on perustanut 2018 rahaston, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamista sekä tukea menestyviä eteenpäin pyrkiviä nuoria harrastajia. Tukea voi hakea välttämättömiin kuukausi- ja kausimaksuihin sekä varusteisiin.Tuki on kertaluonteinen.

Hakuohje

  1. Joukkueenjohtaja tekee vapaamuotoisen hakemuksen yhdessä perheen kanssa ja

    allekirjoittaa sen.

  1. Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot:

  - pelaajan nimi ja joukkue

  - perustelut tuen saamiseksi

  - haettava summa ja käyttötarkoitus

  - joukkueen tilitiedot

  1. Hakemus toimitetaan kirjallisesti suljetussa kirjekuoressa ToU ry:n hallitukselle

     maininnalla  ToU ry tukirahasto.

  1. ToU ry:n hallitus käsittelee hakemuksen sekä hyväksyy ja määrittää tuen suuruuden.
  1. Päätöksen jälkeen mahdollinen tuki maksetaan joukkueen tilille.

     Tuki käytetään hakemuksen mukaisesti pelaajan harrastamisen kuluihin.      

   

Lions Club Siilinjärvi Sandels

Tukea voi hakea mm. välttämättömiin varusteisiin sekä kk-,  kausi- ja kilpailumaksuihin.

Tuki on harkinnanvarainen ja tapauskohtainen.

Vapaamuotoinen hakemus, missä perhe itse kuvaa tilannettaan ja perusteita haettavalle tuelle. Seura / joukkueyhteys  on kuvattava, jos ja kun maksu osoitetaan seuralle tai joukkueelle.

Presidentti Juha Haatainen puh. 044-7178442  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

  PSL:n juhlarahasto:

Rahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisia pohjoissavolaisia perheitä, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista lasten liikunnan harrastamista maksullisissa lajeissa.

Pohjois-Savon Liikunta ry:n 20v-juhlarahaston säännöt:

http://www.pohjois-savonliikunta.fi/psl/psl-n-juhlarahasto/

Hakemusten käsittelyistä ja päätöksistä vastaavat PSL:n aluejohtaja ja hänen varahenkilönsä. Hakemuksia käsitellään kuukausittain ja aluejohtaja raportoi päätöksistä PSL:n hallituksen kokouksissa.

Hakemukset sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

  Pelastakaa lapset ry

Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelma tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista. Jopa 160 000 lasta ja nuorta on köyhyyden tai syrjäytymisen vaarassa Suomessa. Eväitä Elämälle -ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi. Eväitä Elämälle -ohjelma edistää lasten yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja hyvää kehitystä. Sillä tavoitellaan pysyviä muutoksia niin yksilöiden kuin yhteiskunnankin tasolla.

Eväitä Elämälle -ohjelmassa on kolme tukimuotoa :

  • Oppimateriaalituki
  • Harrastustuki
  • Mentorointi

Eväitä Elämälle -ohjelmaa toteuttavat Pelastakaa Lasten paikallisyhdistykset eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä ohjelmassa on mukana 58 paikallisyhdistystä.

Tuen kanavoimisessa yhdistykset toimivat nopeina auttajina alueillaan.

http://kuopio.pelastakaalapset.fi/

https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/evaita-elamalle-ohjelma/mista-tukea-voi-hakea/hakulomakkeet-ja-rekisteriseloste/

 

 Hope - yhdistys

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Näin autamme:

1.     Keräämme ja kierrätämme tavara- ja vaatelahjoituksia.

2.     Tuemme lasten ja nuorten harrastuksia 3.     Mahdollistamme iloa vapaa-ajan elämyksillä    http://www.hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/  

 

 Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnan sosiaalitoimen kautta voi myös hakea taloudellista tukea lapsen harrastusmaksuihin.<http://www.siilinjarvi.fi/kunta/fi/perhe_ja_sosiaalipalvelut/sosiaali_ja_vammaispalvelut/toimeentulotuki/ehkaiseva_toimeentulotuki.php

 

 

 

 

 

Attachments:
Download this file (Tukea harrastukseen 2.docx)TUKEA HARRASTAMISEEN[ ]872 kB