Hei!

 

Olen Kustaa "Kusti" Jaroma ja saanut kunnian aloittaa toiminnanjohtajananne viime maanantaista (21.8.) alkaen. Kiitos teille kaikille tästä luottamuksen osoituksesta!

Ainakin nuorempien poikien ja tyttöjen valmentajat saattavat muistaa minut entuudestaan KuPSin työntekijänä, grassroots miehenä. Kiertelin kouluja, kaupunginosajoukkueita ja toimin kerho-ohjaajana. Parhaiten minut varmaan kuitenkin muistetaan Tenavaliigan työntekijänä ja entisenä kuuluttajana:). Omien 12-ja 10-vuotiaiden poikieni KuPS-joukkueista jatkan edelleen nuoremman valmennustiimin jäsenenä. 

ToU on kasvanut viime vuosina jo keskisuureksi suomalaiseksi jalkapalloyhteisöksi. Suurin tähän ilmiöön vaikuttanut tekijä on yhteisö itse eli te kaikki isät, äidit, ukit, mummit ja kummit ynnä muut sydämellään ToU:a eteenpäin vieneet tahot; tärkeimpinä kaikista tietenkin kaikki innokkaat lapset ja nuoret edustusryhmiäkään unohtamatta.

ToU on nyt ja tulevaisuudessakin poikien ja tyttöjen elämään vahvasti vaikuttamaan pyrkivä kasvattajaseura. Voimamme on siinä, että pystymme tarjoamaan kaikille halukkaille riittävän usein laadullisesti hyvää pääasiassa jalkapalloon keskittyvää toimintaa. Se on arvo, josta emme toivon mukaan joudu tulevaisuudessakaan tinkimään!

Pitääksemme yllä tätä jo hyvällä kehityssuunnalla olevaa toimintaamme tarvitsemme edelleen jokaista teistä. Lisäksi on aivan ilmeistä, että uusia apuvoimia erityisesti ohjaajarintamalle kipeästi kaivataan. Uskon, että panostamalla toiminnan jouhevuuteen ja laatuun pystymme vastaamaan tähän haasteeseen. Käytännössä tämä tarkoittaa ainakin sitä, että minä parhaan kykyni mukaan pyrin merkittävästi helpottamaan seuraamme vapaa-ajallaan pyörittäneiden taakkaa. Lisäksi haluamme valmentajien tukemisen lisääntyvän ja sen tulisi näkyä edellä mainitun lisäksi lisääntyvänä koulutuksena. Kaiken toimintamme ytimessähän ovat ne sadat pojat ja tytöt, jotka tästä positiivisesta kehityksestä tulevat varmasti hyötymään!

Ideoita on paljon ja vielä enemmän on itselläni uuden oppimista. Toivon ymmärrystänne ja tukeanne toimiansa harjoittelevalle toimarille:) Toimistolla on hyvä kahvinkeitin ja ovia pyrin pitämään auki päivisin, kun olen paikan päällä.

Tervetuloa rupattelemaan!

T. Kusti

p: 040 7285180

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.